Mijn accountHomeInfoGastenboekKlantenserviceBlog

Klantenservice

Bestellen en levering:
  • Levertijd: Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te leveren. De exacte levertijd is afhankelijk van verschillende factoren zoals De post, betaalmethode, beschikbaarheid van de bestelde artikelen,... Daarnaast kan het bij grote drukte ook iets langer duren voordat uw bestelling verzonden wordt. Er wordt gemiddeld 2 tot 4 werkdagen na ontvangst van betaling geleverd, bij afhaling in een van onze winkels zal er bij productstatus worden weergegeven dat u pakket klaar is voor afhaling dit kan enkele dagen duren afhankelijk van of dit product reeds aanwezig is in de winkel die door u werd gekozen voor afhaling. Wanneer u uw pakketje laat leveren in een bpost afhaalpunt hebben wij helaas al vaker ondervonden dat deze langer onderweg is, duurt het lang voor u een bericht krijgt van bpost dat u pakketje beschikbaar is in het afhaalpunt neem dan zeker contact met ons op, indien u nog geen code heeft ontvangen om uw pakketje te volgen kunt u deze ook altijd aanvragen via mail of contactformulier.
  • Bezorging: Onze pakketten worden verzonden via Bpost, u kunt ervoor kiezen uw bestelling in een van onze winkels af te halen, bij u thuis of op het werk te leveren of in een pakjesautomaat te leveren . De bestellingen met thuislevering in Roeselare zullen wij zo vaak mogelijk zelf leveren om de levertijd zo kort mogelijk te houden. 
  • Iets laten inpakken als cadeau: Dit is mogelijk indien u dit vermeld bij u bestelling, graag ook erbij vermelden welke artikelen u graag als cadeau ingepakt had. 
  • Verzendkosten: De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket en het land waar uw pakket moet geleverd worden. Voor België en Nederland is er gratis levering bij aankoop vanaf 50 euro. Indien uw bestelling in Roeselare moet worden geleverd is de levering gratis ( enkel bij thuislevering zodat we de levering zelf kunnen doen, indien de levering in een bpost afhaalpunt moet worden geleverd gelden dezelfde voorwaarden als voor de andere steden in België ).

Betalen:
  • Betaalmethoden: BanContact / Mister cash, Bankoverschrijving, iDeal, Kredietkaart (Visa / Mastercard), Maestro en sofortbanking.

Bestelling retourneren & ruilen: 
  • Een artikel ruilen of retourneren is mogelijk maar de kosten van de retourzending zullen aan u worden aangerekend. Het artikel moet binnen 14 dagen retour gestuurd worden en moet via mail worden doorgegeven, het te retourneren artikel(en) kunt u sturen naar Home sweet Home, Ooststraat 68, 8800 Roeselare. Indien u een artikel wilt retourneren moet dit artikel in de originele staat worden terug gestuurd, indien het artikel beschadigd was bij levering moet dit binnen 2 dagen na levering gemeld worden via mail en vragen wij ook om een foto toe te voegen.

Instagram
Gratis levering in België en Nederland bij aankoop vanaf 50 euro

Ontdek Home sweet Home op Lijstjestijd

Mijn account Home Info Gastenboek Klantenservice Cadeaubon Blog

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop